Liga 1

Gigi Becali îi face praf pe Dică și pe jucători: "Au tremurat chiloții pe ei! Toți sunt niște fricoși, niciunul nu e bărbat! Budescu se duce pe un milion"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 mai 2018

Gigi Becali i-a luat la rând pe jucători și Nicolae Dică după înfrângerea de la Iași, scor 0-1. Patronul roș-albaștrilor a anunțat că e gata să-l dea pe Constantin Budescu doar pentru un milion de euro la CFR Cluj. 

"Nu avem valoare! 10 jucători, niciunul nu are valoare, nu e bărbat. Tănase simulează, Budescu nu putea să facă o preluare. Teixeira e singurul fotbalist din echipă.

CFR nu are valoare, dar are războinici în teren. Eram mulțumit și cu 0-0. Mai erau două meciuri. Nu am niciun fotbalist adevărat în teren. Nu poți să te duci în Liga Campionilor cu asemenea fotbaliști.

Man, nimic! Toată lumea avea frică. Pe Pintilii de ce l-au băgat dacă i-a fost rău cu două ore înainte de meci. Antrenor fricos, jucători fricoși. Au tremurat chiloții pe ei", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

...despre transferul lui Budescu:

"Vorbesc eu cu Vasi (n.r Geambazi) să-l dea cu un milion pe Budescu, să vină cu banii CFR. Joacă la mișto deși ia 30.000 de euro pe luni. Păi ce, mă, Budescu e Dumnezeu? I-am zis lui Budescu să nu mai bată cornerul pe poartă. Ce, îl interesează? El joacă numai la mişto, călcâie, şi ia sute de mii pe an. Să îmi ofere CFR un milion pe el şi îl dau.

Pierde toate mingile marele fotbalist, nu poate să facă o preluare. Alibec la revedere să plece și el. Teixeira îl las liber și gata. Ajung la buget de 200.000 de euro pe lună. Nu mă mai interesează deloc, n-am de ce să-i trezesc. Și dacă iau campionatul, ce? Îi spulberă toți în Europa". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.