Stranieri

VIDEO Supărat după eșecul cu Beșiktaș, Șumudică și-a dezvăluit planul pentru la vară

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 08 mai 2018

Kayserispor, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut meciul cu Beșiktaș, 0-2. Antrenorul lui Kaisery spune că echipa a jucat bine, dar n-a marcat din 4-5 ocazii: "Nu am venit aici în vacanță, doar că trebuie să și înscrii ca să iei puncte cu Beșiktaș. Am nevoie de 7-8 jucători noi".

Kayserispor și-a luat adio de la visul european, după 0-2 cu Beșiktaș, pe terenul campioanei. Totuși, Marius Șumudică a fost mulțumit de jocul echipei, fără Săpunaru și pentru care Silviu Lung jr a apărat 90 de minute. "Am făcut un meci bun și sunt fericit. Am avut 4-5 ocazii clare, dar dacă nu dai gol contra marilor echipe, n-ai cum să iei puncte. Am arătat că nu am venit în vacanță la Istanbul, să facem antijoc. Când m-am uitat în teren, am avut dificultăți în a distinge echipele, care e Beșiktaș și cine-i Kayseri", declară antrenorul român.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

"Construiesc o echipă mai bună"

Șumi i-a felicitat pe învingători și pe fanii "vulturilor": "Au jucători de mare calitate și un tehnician foarte bun. Suporterii de-aici sunt speciali, au un cult pentru fotbal și nu am auzit un cuvânt urât la adresa mea. Nu m-a insultat nimeni, deși m-am agitat pe margine, am țipat".

Dorit de CFR Cluj, dacă Dan Petrescu va pleca, antrenorul român deja se gândește la următorul sezon la turci și la obiectivul superior. "Echipa asta s-a chinuit să scape de retrogradare anul trecut și acum suntem matematic salvați de 3 etape. Nu sunt mulțumit însă cu locul 8. Patronul și jucătorii au pretenții mai mari. Trebuie să construiesc o trupă mai bună, dar am nevoie de cel puțin 7-8 transferuri la vară pentru a fi mai competitivi", spune Șumi.

"Sunt singurul antrenor străin din prima ligă turcă. Nu este deloc ușor să iei o echipă de pe locul 15 și să te lupți la titlu sau pentru un loc în Europa. Muncesc foarte mult, iar familia mea a rămas în România și sunt singur aici. Nu ai ce să faci altceva decât fotbal la Kayseri, însă voi trage și mai tare" Marius Șumudică, antrenor Kayserispor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.