Liga 1

Caracterizare inedită pentru Alibec: "Copilul repetent care stă în fundul clasei și aruncă cu chiștoace spre profesor"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 mai 2018

Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui, îi laudă pe Constantin Budescu și Filipe Teixeira, însă îl critică pe Denis Alibec, după înfrângerea FCSB de la Iași, scor 0-1.

"Au mai fost meciuri dificile pentru Steaua, dar de fiecare dată a fost salvată de execuțiile de senzație ale lui Budescu. Uitați-vă câte puncte ar fi avut Steaua dacă Budescu n-ar fi avut asemenea execuții. Eu nu înțeleg ce se întâmplă cu Alibec. Pare că e un copil repetent care stă în fundul clasei și aruncă cu chiștoace spre profesor. E o mentalitate de copil de maidan.

Păcat, eu îl vedeam titular în națională. Crede el că o fi mai mare fotbalist decât este? Putea să fie un jucător de bază la națională și să-i crească valoarea la 10-20 de milioane de euro. E mofturos. Parcă îi dai numai fasole să mănânce și face mofturi", a declarat Porumboiu la Pro X.

Porumboiu a continuat apoi cu laudele la adresa lui Budescu, însă nici Teixeira (37 de ani) n-a fost uitat: "Îl văd pe Budescu la orice echipă bună. Uitați-vă la pasele lui cu exteriorul. Și la pasa cu exteriorul de ieri, unde Bălașa trebuia să pună piciorul și să dea gol. Cred că sunt jucători cu care ar trebui să se poarte altfel cei de la Steaua.

Și eu la Vaslui aveam asemenea jucători. Wesley era unul dintre ei, dar niciodată nu dădeam în el în presă. Eu vă spun că Budescu e cel mai valoros jucător din campionatul României. Teixeira e fantastic, cred că e mai tânăr decât Man. Deci jucătorul sub 21 de ani de la Steaua e Teixeira". 

 

Citește și: Becali a găsit principalul vinovat, după eșecul de la Iași: "A stricat vestiarul" » Anunță transferul lui Budescu: "Îl dau, gata! Ofer în plus și o prăjitură"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.