Liga 1

Șefii lui CFR Cluj: "Așa ne-am gândit noi să-i motivăm pe ieșeni. De ce să le cerem scuze?" + "Ne tentează noua propunere a lui Becali"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 mai 2018

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, a reacționat după victoria celor de la Poli Iași cu FCSB, 1-0, și a spus că Dan Petrescu a vrut să-i motiveze pe ieșeni când a declarat ce FCSB va merge în excursie.

"Nu avem de ce să le cerem scuze, ci doar să-i felicităm pe cei de la Iași. Speram la un egal, dar e mai bine cum a ieși. A fost un mod de a-i motiva pe cei de la Iași. Nu ne gândeam la altceva. Ei nu mai aveau niciun obiectiv pentru că oricum tot pe 6 rămâneau. Așa că ne-am gândit să-i motivăm.

Ne-am bucurat puțin și moderat pentru că nu este nimic rezolvat. Avem prima șansă, dar ne vom bucura când vom fi matematic campioni. Este o satisfacție pentru că cei de la Iași au făcut un meci mare.

Deocamdată, mai avem două meciuri de jucat. Avem doi adversari foarte incomozi - n.r. Astra (d), Viitorul (a). Important este să ne luăm noi punctele", a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Oficialul clujenilor a reacționat și după declarația lui Gigi Becali, care a zis luni seară că-l vinde pe Budescu pentru 1 milion de euro.

"Budescu, dacă va ajunge, ne va ajuta. Este un jucător extrem de important, de geniu, care poate face oricând diferența. Sună tentantă noua propunere a domnului Becali. Vom vedea", a adăugat Mara.

Astăzi, Gigi Becali, a declarat din nou că este dispus să renunțe la Budescu pentru 1 milion de euro și a spus că le va da celor de la CFR Cluj  o prăjitură și o șampanie. (Vezi detalii aici)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.