Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Andrei Cristea rememorează golul care poate decide campionatul: "Îmi pare rău pentru Steaua"

Articol de Eduard Apostol  —  marţi, 08 mai 2018

Poli Iași a câștigat primul meci din play-off, 1-0 cu FCSB, și i-a încurcat pe steliști în lupta pentru titlu, echipa lui Dică fiind acum la un punct în spatele rivalei CFR Cluj.

Golul victoriei a fost marcat de fostul atacant de la FCSB, Andrei Cristea. Vârful de 33 de ani a vorbit pentru GSP.ro despre golul marcat fostei sale echipe și despre ce a însemnat această reușită pentru el.

"În primul rând, m-am bucurat pentru echipa mea, fiindcă multă lume ne-a contestat și nu a vorbit în termeni laudativi despre noi. Mă bucur că am reușit să câștigăm. Îmi pare rău pentru Steaua. Sunt sigur că cei de acolo își vor reveni. Din punctul meu de vedere, au prima șansă să câștige campionatul". 

FILMUL GOLULUI: "Un mare merit îl are colegul meu, Panțâru, care a recuperat o minge foarte importantă la mijlocul terenului și a creat superioritate. Mi-a dat o pasă extraordinară, cu tot cu preluare, așa cum se spune. Mă bucur că, chiar dacă era minutul 90, am avut stăpânire și concentrare", a declarat Andrei Cristea pentru GSP.RO

 

8
a fost nota primită de Andrei Cristea din partea Gazetei Sporturilor după meciul cu FCSB, cea mai mare a partidei

2 ania jucat Cristea la FCSB, între 2004 și 2006, câștigând un campionat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.