Liga 1

CFR confirmă interesul pentru Budescu » Cum vor ardelenii să-l ademenească: "Eu am ceva în comun cu el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 08 May 2018

Iuliu Mureșan, președintele lui CFR Cluj, confirmă interesul pentru Constantin Budescu (29 de ani) de la FCSB, însă recunoaște că până acum n-a luat legătura cu jucătorul.

"Am văzut că a scăzut clauza lui Budescu la un milion de euro de la trei milioane. Eu am ceva în comun cu el: amândurora ne plac sărmăluţele (n.r. porecla lui Budescu e sărmăluță). E un jucător foarte bun, cel mai bun din Liga 1!

Mi-ar plăcea să ajungă la noi şi să fie mai decisiv decât e la FCSB. Şi patronului nostru i-a plăcut de Budescu de la început. Nu am vorbit cu el, să nu se înţeleagă greşit, însă putem plăti acea clauză de reziliere şi să discutăm cu el. Eu şi patronul echipei îl dorim foarte mult", a spus Iuliu Mureşan la TV Telekom Sport.

13 goluri și 12 pase decisive a reușit Budescu în cele 34 de meciuri oficiale jucate pentru FCSB, de când a ajuns la roș-albaștri

2.300.000 €e cota de piață a lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

Citește și: Becali a găsit principalul vinovat, după eșecul de la Iași: "A stricat vestiarul" » Anunță transferul lui Budescu: "Îl dau, gata! Ofer în plus și o prăjitură"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.