Stiri nebune

Un raton a întârziat cu şapte ore un zbor. Uite cum a fost posibil!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 May 2018

Un raton a reușit să intre într-un avion al companiei "Air Canada", care pleca din Saskatoon spre Toronto şi să întârzie astfel zborul cu șapte ore.

Animalul, care s-a refugiat în furtunul unui aparat de aer condiționat, a fost aparent deranjat atunci când avionul "Embraer E190 Air Canada" trebuia să plece. Purtătorul de cuvânt al "Air Canada", Angela Mah, a declarat că angajații companiei aeriene au lucrat cu experți în controlul animalelor pentru a prinde animalul, care nu a fost rănit. Potrivit Angelei Mah este prima dată când s-a produs un astfel de incident.

Damien Lee, unul dintre cei 79 de pasageri ai zborului, a spus că inițial călătorii au găsit situația comică. Piloții au mers în cele din urmă să vadă ce se întâmplă și o oră mai târziu, experții în controlul animalelor au sosit la fața locului pentru a încerca să prindă ratonul. Potrivit lui Damien Lee, personalul de la sol chiar a deșurubat panourile aeronavei în timpul operațiunii. "Odată ce animalul a ieșit din ascunzătore, toți oamenii au încercat să-l prindă, pentru a-l pune într-o cușcă, dar a reușit să scape. A fost un adevărat circ!", a declarat pasagerul.

"Air Canada" a declarat că a efectuat o inspecție completă a aeronavei înainte de plecare, iar aceasta a plecat spre Toronto abia la ora 3 dimineața.

Ratonul este o specie protejată în mai multe provincii canadiene. Potrivit legii, el poate fi capturat atunci când apare unde nu trebuie, dar trebuie dus imediat în mediul său natural.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.