Tenis

VIDEO + FOTO Caroline Wozniacki, înfrângere drastică la Madrid » Simona Halep rămâne lider mondial

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 mai 2018

Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, de Kiki Bertens (26 de ani, 20 WTA), scor 2-6, 2-6. 

Meciul a început abrupt, cu 3 break-uri în primele 3 game-uri. Ajutată de un procentaj excelent al punctelor câștigate pe primul serviciu, 79 la sută, olandeza s-a distanțat și tranșat primul act în doar 30 de minute, scor 6-2.

Setul secund a fost la fel de dezechilibrat. Bertens a controlat ritmul partidei, a servit excelent și a destabilizat-o pe Wozniacki cu loviturile lungi de backhand în cross.Daneza, recunoscută pentru rigurozitate sa, a greșit nepermis de mult și pierde teren în cursa spre fotoliul de lider WTA. 

Calcule la vârf

Într-un clasament actualizat, Halep are un avans de 425 de puncte față de Caroline Wozniacki. Daneza poate pierde și locul secund, dacă spanioloaica Garbine Muguruza va câștiga trofeul pe zgura madrilenă.

Vezi și: FOTO + VIDEO » Furtuna Simona Halep » Jucătoarea noastră o elimină fără emoții pe Pliskova și e în sferturi la Madrid + cu cine joacă în runda următoare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.