Liga 1

Gigi Becali, atac furibund în direct la TV! Costel Gâlcă desființat: "Că tot spuneți că era mare personalitate" » Metoda ingenioasă găsită: "Dictam tot!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 09 mai 2018

Gigi Becali s-a dezlănțuit în direct la TV, unde a vorbit despre implicarea sa în alegerea echipei și a schimbărilor din timpul meciului. 

Nici Costel Gâlcă n-a rămas fără să fie atins de Gigi Becali. Ultimul antrenor campion cu FCSB a fost desființat de patronul roș-albaștrilor, care anunță că și în acel an, tot el era cel care decidea tot. 

"Și din pușcărie comandam tot. Lui Gâlcă de spuneți voi că era mare personalitate. Din închisoare îi făceam schimbările. Da, comandam tot. Din pușcărie am luat titlul, stați liniștiți.

Făceam cum voiam eu pentru că nu vreau să intru în faliment. Eu nu vreau să pun antrenori care să mă ducă spre faliment. Dacă nu eram eu şi nu mă băgam eu, se alegea praful.

La ora 11, se închidea telefonul la puşcărie. Dacă sunai la 11 fără un minut, rămânea telefonul deschis încă 45 de minute şi puteai să vorbeşti. Dădeam la 11 fără un minut telefon, puneam telefonul pe un scaun şi vorbeam ce trebuie să se facă.  Din cauza asta s-a și schimbat regula.

Am făcut schimbările şi am câştigat campionatul din puşcărie. Nu s-a respectat şi îl lăsa pe Latovlevici cum am spus eu, ne calificam şi în Liga Campionilor", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport. 

Citește și:

Gigi Becali a făcut anunțul! Transferul rezolvat de FCSB: "O să semneze! Vasi mi-a zis că s-au înțeles"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.