Tenis

Simona Halep n-a ascultat sfaturile lui Darren Cahill! Ce i-a spus antrenorul în primul moment critic al meciului cu Pliskova

Simona Halep la Madrid // Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 mai 2018

Simona Halep a cerut ajutorul lui Darren Cahill în meciul cu Karolina Pliskova, la scorul de 5-4 în primul set în favoarea jucătoarei din Cehia.

"Ea joacă simplu momentan, betonează pe centrul terenului. Ia-ţi mai mult timp pe lovitură, aşa cum ai făcut în game-ul ăsta. Aşază-te mai bine pe lovituri şi alternează. Tu îți asumi prea multe riscuri, iar ea deloc.

Nu e nevoie să cauți liniile la fiecare serviciu. Lovește puternic și forțeaz-o pe ea să greșească. Variază jocul. Nu e nimic pierdut, e un singur break avans. Câştigi câteva mingi şi eşti din nou înapoi în set", a fost mesajul pe care i l-a transmis Cahill.

Din păcate, jucătoarea noastră n-a ascultat sfaturile antrenorului ei și a pierdut primul set, scor 4-6.

Darren Cahill a revenit pe teren pentru noi sfaturi oferite Simonei la scorul de 3-4 în setul secund, însă nici de această dată n-a fost cu noroc pentru liderul mondial.

"Ești atât de aproape. Ea a început să greșească din ce în ce mai mult. Mai e mult din meci. Ești acolo, hai să-i arătăm ceva diferit", i-a spus Darren în finalul meciului.

Vezi aici toate informațiile despre meciul dintre Halep și Pliskova!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.