Liga 1

Dică, dat de gol de un fost antrenor al FCSB-ului: "Vă spun sigur" » Dezvăluiri incredibile din vestiar: "Asta îmi cerea Becali"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 10 May 2018

Sorin Cârțu dă asigurări că Gigi Becali a dat noul trend din ultimele meciuri ale FCSB, cu două schimbări  făcute la pauză. La startul reprizei secunde de la Iași (0-1), oaspeții l-au introdus pe Teixeira în locul lui Budescu și pe Nedelcu în locul lui Pintilii.

Fost antrenor al roș-albaștrilor în 2011, Sorinaccio mai spune și că Gigi îi cerea pe atunci să nu mai conteze pe Nicolae Dică fotbalistul. 

"Cele două schimbări din minutul 46 sunt ale lui Becali, asta vă spun sigur. Orice antrenor şi-ar dori să-l aibă pe Budescu până la final pe teren, pentru că îţi poate decide meciul oricând, fix cum s-a întâmplat cu Iaşi în meciul tur.

În perioada în care eram eu, vorbeam cu Becali înainte de meci sau după meci. Cele mai multe discuţii le aveam pentru Dică.

Întotdeauna mă întreba de ce joc cu el, îmi zicea să nu-l mai bag, că oricum îl dă afară în vară. Dar îl foloseam, că era important, ţinea echipa”, a recunoscut Cârţu, la ProX.

Citește și:

Ipoteză-șoc după eșecul FCSB de la Iași: "Jucătorii au vrut să-l ardă pe Gigi. Niște coarde" + Reacția lui Becali: "Așa este, 90%"

EXCLUSIV O nouă trădare? Un alt mare dinamovist și-ar dori să lucreze cu Becali: "M-aș duce la Steaua"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.