Diverse

FOTO Război total! Balotelli către fosta lui iubită: ”Nici măcar un selecționer nu a avut așa mulți fotbaliști ca tine”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 May 2018

Au fost la un pas să se căsătorească, însă acum nu se mai suportă deloc. Mario Balotelli și Fanny Neguesha sunt din nou în centrul unui conflict major.

Totul a pornit de la un mesaj postat de atacantul de la Nice pe contul său de Instagram. ”Bine zicea Pablo Escobar: banii nu cumpără iubirea, dar fac femeile fără moravuri să se îndrăgostească”, a scris Balotelli.

Fosta lui iubită s-a simțit vizată și i-a răspuns imediat: ”Dacă ai fi o persoană bună ți-ai fi găsit deja o iubită. În schimb, vorbești de femei fără moravuri. Tu ești cel care le caută. Fără răutate, eu sunt îndrăgostită și fericită”.

Atacantul s-a enervat la această replică și i-a dat un răspuns tăios: ”Cine știe de ce s-a simțit tocmai ea. Nici măcar un selecționer nu a avut așa mulți fotbaliști. Poate nici măcar un agent. Zidari, postași, chelneri, faceți un pas în față, sigur veți avea o șansă cu ea. Pentru că nu îi pasă de bani și de faimă, nu e așa? Am doi copii minunați și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu ești tu mama lor. Motivul? Deoarece a fi o doamnă educată, cu valori morale, nu intră deloc în planurile tale. Eu nu distrug familii.”

Balotelli și Fanny Neguesha au fost împreună în perioada 2012-2014. Cei doi s-au despărțit în momentul în care fotbalistul a semnat cu Liverpool. În prezent, Fanny e logodită cu Mario Lemina, fost fotbalist la Juventus, acum la Southampton.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.