Liga 1

FOTO » FCSB nu e Steaua! Două schimbări majore operate de echipa lui Gigi Becali noaptea trecută

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 mai 2018

La o săptămână după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, conform căreia Armata și-a recuperat definitiv numele și marca "Steaua", echipa lui Gigi Becali a făcut două schimbări decisive.

Atât contul de Facebook, cât și cel de Instagram al echipei de pe locul 2 din Liga 1 au fost redenumite din "FC Steaua București" în "FCSB".

Totuși, în cronicile meciurilor postate pe site-ul oficial al roș-albaștrilor apare denumirea de "Steaua". De asemenea, și site-ul oficial al clubului a rămas neschimbat, "www.steauafc.com", însă numele care apare pe site e FCSB.

CSA cere prejudiciu de 37 de milioane de euro

CSA Steaua continuă războiul cu FCSB în dosarul privind prejudiciul pe care echipa lui Becali l-a provocat folosind marca Steaua, din 2004 până în 2014. Instanța va decide pe 23 mai dacă Gigi Becali va trebui să plătească prejudiciul pentru cei 10 ani sau doar pentru 3 ani, așa cum dorește omul de afaceri.

Pe 5 septembrie ar urma să înceapă procesul propriu-zis pentru prejudiciu. Totul depinde de ce va hotărî instanța pe 23 mai, adică dacă Becali să plătească prejudiciul pentru 3 ani sau pentru 10 ani către CSA.

37.000.000 €e prejudiciul pe care-l cere CSA de la FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.