Liga 1

Ironia lui Talpan către un om de la FCSB » Discuția avută înainte de ziua neagră pentru Steaua: "Tuturor le e frică de el! Are probleme cu toți"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 mai 2018

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a povestit discuția avută cu Florin Talpan înainte de Steaua - Academia Rapid, din 14 aprilie, scor 1-3.

"Înaintea meciului dintre CSA și Rapid am fost rugat să semnez niște mingi pentru suporteri și am zis că fac asta oricând pentru fani. Am mers să le semnez și am intrat în curtea celor de la CSA, la club. Nu era nimeni acolo. Dintr-o dată, singurul care a apărut în mijlocul curții a fost Florin Talpan. M-a luat în brațe, respectuos. N-am nicio problemă cu el. L-am întrebat «Ce face adversarul meu?» și mi-a zis "Câștig procese". "Păi și ce faci cu ele? Le duci acasă?", a fost replica mea.

Cam asta a fost discuția. Nu mi-a explicat ce vrea să facă. El mai are procese pe rol, cu Armata și cu magazinul de echipament. El are probleme cu toată lumea. Cred că e toată ziua în tribunal și că-i place. A prins gustul victoriei. Am auzit că toată lumea se ferește în club de el. Numără merele, perele și foile de hârtie de la xerox, deci toți se feresc. Tuturor le e frică de el", a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Vezi și: AUDIO / FA-BU-LOS! Reacția în direct a lui Florin Talpan, jurist și colonel MApN, în momentul în care Poli Iași a înscris cu FCSB :D

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.