Tenis

WTA ROMA // Simona Halep a scăpat de cea mai în formă adversară » Campioana de la Madrid s-a retras: "Nu-mi mai simt mâinile!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 mai 2018

Petra Kvitova (28 de ani, 10 WTA) s-a retras de la turneul Premier 5 de la Roma.

  • Turneul Premier 5 de la Roma se desfășoară în perioada 14-22 mai.

Petra Kvitova are un sezon excepțional pe zgură. Cehoaica a ajuns la 11 meciuri consecutive câștigate, încununate cu trofeele de la Praga și Madrid. Cele două săptămâni au consumat toate rezervele de energie ale Petrei, care a decis să se odihnească pentru Roland Garros. 

"Nici nu ştiu cum am reuşit să înving. Sunt epuizată. Nici nu-mi mai simt mâinile şi picioarele. Am decis să mă retrag de la Roma.

Felicitări pentru Bertens, am făcut împreună un meci extraordinar! E o nebunie să spui că sunt favorită la Roland Garros. Sunt multe jucătoare mai bune decât mine pe zgură", a declarat Kvitova.

Săptămână decisivă pentru locul 1 

Simona Halep a scăpat de Petra Kvitova, pe care o putea întâlni în semifinalele turneului de la Roma. Liderul WTA trebuie să facă un turneu perfect pentru a-și apăra cele 585 de puncte de anul trecut și a-și păstra poziția de lider WTA. Vezi toate calculele AICI!

Vezi și: Petra Kvitova, noua regină de la Madrid! Victorie în finală după un meci superb, de aproape 3 ore, cu Kiki Bertens

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.