Campionate

GALERIE FOTO + VIDEO Imagini COLOSALE de la Porto! Un român a fost martor la celebrarea titlului: "250.000 de oameni în delir!"

+6 Foto
Foto: Theo Istrate (Porto)

Articol de Răzvan Luţac  —  duminică, 13 mai 2018

După 4 titluri la rând câștigate de Benfica Lisabona, fanii lui FC Porto au celebrat cu mult fast câștigarea campionatului, ediția 2017-18

Astfel, aseară, circa 250.000 de oameni s-au adunat în centrul orașului și i-au primit pe jucători, care au făcut un tur de onoare într-un autobuz decapotabil.

Theo Istrate, un tânăr din România pasionat de fotografie, a surprins bucuria imensă a "dragonilor" alb-albaștri.

"Totul a fost pregătit minuțios cu 2 zile înainte. Ieri, după meciul Guimaraes - Porto 0-1, s-a dat drumul la sărbătoare.

Dacă estimările gazdelor sunt corecte, au fost 250.000 de oameni, de la bebeluși la bătrâni 70-80+, toți îmbrăcați în alb-albastru sau având măcar un fular.

Mulți suporteri s-au cocoțat pe blocuri și au aprins torțe de la înălțime. O atmosferă de gală, de festival", povestește Theo.

Imaginile surprinse de el pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

FC Porto a luat primul titlu după 4 ani de supremație a rivalilor de la Benfica și a ajuns la 28 de campionate. Înainte de seria extraordinară a trupei din Lisabona, fosta câștigătoare a Ligii Campionilor cucerise 9 din 11 trofee între 2003 și 2013!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.