Liga 1

Gigi Mulțescu, atac la adresa lui Radunovici: "E inimaginabil ce a făcut, eu am văzut multe" + Vinovat-supriză găsit pentru prestația penibilă a Astrei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 mai 2018

Gigi Mulțescu a reacționat după înfrângerea echipei sale cu CFR Cluj, scor 0-2. Îl taxează pe Risto Radunovici, fundașul schimbat în minutul 20, dar mai arată spre un vinovat-surpriză Radu Petrescu, arbitrul mecului. 

"Radunovici era supărat că l-am schimbat. Mai dăduse o pasă la adversar și era să luăm gol. A mai pierdut și o minge. Era clar că era depășit de joc. I-am făcut un serviciu, să nu se mai chinuie. Credeam că bagă capul în pământ și își cere scuze. E inimaginabil ce a făcut, că a venit să se certe. Am văzut multe, dar ca asta nu", a zis Gigi Mulțescu la TV Digi Sport. 

...despre CFR: "CFR e o echipă care face pressing, ne-a surprins puțin. Într-o perioadă în care lucrurile erau echilibrate, să dai ceea ce e echivalentul unui autogol e un șoc. În primul rând psihic. Ei au controlat prima parte, a doua a fost a noastră. Puteam să și înscriem. Au fost mai buni, sunt mai puternici fotbaliști". 

...despre Radu Petrescu: "A apărut și domnul Beto (n.r aluzie la meciul CFR-ului cu Voința Sibiu când a anulat un gol al sibienilor, după o simulare grosolană a lui Beto), nu vă aduceți aminte ce a făcut? Și azi a dat tot într-o direcție. Dacă le dai o groază de mingi, e normal să nu mai obosească să o câștige". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.