Liga 1

Gigi Becali, anunț BOMBĂ la miezul nopții: "Gata, pleacă! Ia du-te pe câmp!" » Surpriză legată de Nicolae Dică: "Așa mi-a zis Vasi"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 mai 2018

Gigi Becali a vorbit după victoria CFR-ului de pe terenul Astrei, scor 2-0.

Patronul roș-albaștrilor a anunțat că Alibec va fi dat afară de la FCSB în această vară, în schimb, Nicolae Dică ar putea continua chiar dacă va rata titlul. 

"Speram într-o minune. Voi spuneți că Astra n-a avut atitudine, dar CFR e o echipă puternică, de bărbați adevărați care nu te lasă să te apropii de careul lor. Noi în loc să dăm 3-4 la Iași, am luat bătaie. CFR nu face așa ceva. N-are rost să speculăm nimic.

Doar o minune ne mai aduce titlul. Se poate întâmpla la fotbal. Ar fi o minune să facă CFR  egal cu Viitroul sau să piardă. Nu e o minune să batem noi Craiova sau Astra. Minunea e ca o echipă așa puternică precum CFR să se împiedice.

Noi n-am putut să scoatem un egal la Iași. Vă dați seama ce haos e la noi? Nu avem forță, putere, jucători care să poată  face performanță. CFR nu e Steaua, noi nu suntem asa puternici ca  ei. Au demonstrat-o în meciurile directe. Noi suntem mai valoroși, dar ei sunt mai puternici, mai bărbați", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

...despre discuția recentă cu Dică: "M-a sunat și mi-a zis că e supărat. Pe el l-a supărat că am zis că peste  Mangia  nu m-aș băga dacă ar fi antrenor la Steaua.. I-am zis că am spus adevărul și să nu mai fie supărat.

Dacă va lua campionatul rămâne antrenor, dar Vasi (Geambazi) mi-a zis că și-ar dori să-l țină pe Dică și dacă nu ia titlul. I-am spus  să facă așa cum crede. Așa a hotărât el. Că el mi-a zis că are altă politică. Mi-a zis că vor pleca 2-3 jucători, pentru că sunt prea obraznici. Mi-a zis că dacă nu găsește echipă pentru ei, îi trimite pe câmp să se antreneze.

...despre Alibec: "O să vedeți de la anul ce o să fie la Steaua. Orice obrăznicie va fi taxată. Cui nu-i convine să se ducă pe câmp. Ia du-te pe câmp tu cu McLarenul ăla al tău! Ce a făcut Alibec de mă iau așa de el?  O să vedeți voi ce a făcut. E la revedere!! Să scăpăm de el! E obraznic! Ne strică toată echipa. Din cauza lui s-a stricat tot", a mai zis Gigi Becali conform sursei citate. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.