Tenis

FOTO Halep, pagină specială în cotidianul spaniol AS » Simona e imaginea unei campanii: "Tu nu reprezenți nimic pentru noi!"

+2 Foto
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 mai 2018

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) este imaginea campaniei împotriva violenței domestice în Spania, ziarul AS dedicând o pagină integrală mesajului transmis de liderul mondial.

Fundația Mutua Madrileña a împlinit astăzi 15 ani de la începutul inițiativei pentru  lupta împotriva violenței domestice și a decis să marcheze momentul cu o pagină specială în cotidianul AS. Imaginea campaniei este Simona Halep, care transmite un mesaj categoric: "Tu insulți ca nimeni altul. Tu îi umilești pe ceilalți cum nu o face nimeni. Tu ridiculizezi ca nimeni altul. Tu lovești ca nimeni altul. Din aceste motive, tu nu reprezenți nimic pentru noi!".

Simona Halep a mai participat la un eveniment al fundației Mutua Madrileña. Înaintea turneului de la Madrid, Simona a fost printre invitații unui mini-turneu demonstrativ, alături de Juan Martin Del Potro, Carla Suarez Navarro, Jack Sock, Viktoria Azarenka, Richard Gasquet, Kristina Mladenovic și Feliciano Lopez. Vezi detalii AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.