Tenis

WTA ROMA. Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la Roma după un meci de trei seturi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 15 mai 2018

Sorana Cîrstea, locul 43 WTA, a fost eliminată în turul inaugural al turneului de la Roma. Jucătoarea noastră a pierdut în fața americancei Danielle Rose Collins, scor 3-6, 6-4, 4-6, după o oră și 57 de minute de joc. 

Sorana a avut mari probleme în primul set, pierzându-și serviciul de nu mai puțin de trei ori. Collins a lovit agresiv, a forțat-o pe Sorana să greșească în repetate rânduri și și-a adjudecat setul la 3.

Jucătoarea noastră a crescut nivelul jocului în setul secund. A revenit de la 2-3 și a câștigat setul cu 6-4.

Totuși, Sorana s-a prăbușit inexplicabil în setul decisiv, iar Collins s-a distanțat, în doar câteva minute, la 5-0. Cîrstea a forțat o revenire incredibilă, a făcut 5-4, dar americanca a închis în cele din urmă manșa la 4, calificându-se în turul secund.

Desfășurarea liveTEXT a partidei

Final de meci. Danielle Collins câștigă decisivul cu 6-4 și se califică în turul secund

Cîrstea - Collins 3-5: Sorana are o revenire nebănuită în finalul de meci, câștigă 3 game-uri consecutive și se apropie la doar două game-uri de Collins. 

Cîrstea -Collins 0-5: Jucătoarea noastră a cedat complet inițiativa în setul decisiv, iar Collins e la un singur game de victorie. 

Cîrstea - Collins 0-3: Americanca începe într-o manieră entuziasmantă setul secund și se desprinde rapid la 3-0

A început setul decisiv, Sorana servește prima!

Cîrstea câștigă setul secund, 6-4: Collins a servit pentru a egala la 5, dar jucătoarea noastră a făcut un game superb pe servciul adversarei! Vom avea set decisiv în meciul din primul tur de la Roma!

Cîrstea - Collins 5-4: Americanca face rebreak, Sorana irosind șansa de a închide setul secund

Cîrstea - Collins 4-3: Jucătoarea noastră reușește în cele din urmă să câștige pe serviciul adversare, își face apoi serviciul și conduce acum cu 4-3 în manșa secundă

Cîrstea - Collins 2-3: Sorana încearcă din răsputeri să relanseze soarta meciului, dar americanca servește foarte bine și nu îi permite jucătoarei noastre să facă break

Cîrstea - Collins 1-2: Americanca începe convingător și setul secund, face break-ul și forțează desprinderea

A început setul secund! 

Cîrstea - Collins, 3-6: Primul set este adjudecat de Danielle Collins în 34 de minute! Vulnerabilitatea serviciului Soranei a fost speculată în 3 rânduri de americancă. 

Cîrstea - Collins, 3-5: Primul serviciu al Soranei nu intră. Collins reușește din nou break-ul. 

Cîrstea - Collins, 3-4: Sorana se distanțează rapid la 40-0, apoi greșește neforțat două retururi. Profită de a 3-a șansă de break, lovind puternic cu forehand-ul în cross.

Cîrstea - Collins, 2-4: Continuă seria de câte două game-uri câștigate de fiecare jucătoare. Danielle a forțat pe sericiul Soranei și a făcut un break, reușind și să își câștige serviciul.

Cîrstea - Collins, 2-2: Sorana Cîrstea revine și egalează. Jucătoarea noastră a avut lovituri foarte precise și și-a ridicat nivelul jocului
Cîrstea - Collins, 0-2:
Americanca începe bine meciul și câștigă primele două game-uri, reușind un break. 

A început meciul. Collins servește prima

 

Meciul este primul pe terenul 3 din complexul de la Foro Italico. Collins a venit din calificări, acolo unde le-a învins pe Varvara Lepchenko și Camila Giorgi.

Până acum, Sorana Cîrstea și Danielle Collins nu s-au mai duelat în circuitul WTA. Câștigătoarea acestui meci va juca în runda următoare cu învingătoarea duelului Daria Kasatkina - Ajla Tomljanovic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.