Tenis

WTA ROMA // VIDEO&FOTO Prea puternică » Irina Begu părăsește turneul de la Roma în turul 2, după o luptă dură cu Kerber

+4 Foto
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 mai 2018

Irina Begu (27 de ani, 41 WTA) a fost învinsă în turul secund de la Roma de Angelique Kerber (30 de ani, 12 WTA), scor 6-3, 5-7, 5-7, după o confruntare de aproape trei ore.

Irina Begu - Angelique Kerber 6-3, 5-7, 5-7

Românca a avut inițiativa în primul set. După o minge de break ratată la 1-1, Irina a continuat să pună presiune. Agresivitatea a fost răsplătită, iar Begu a câștigat de două ori pe serviciul lui Kerber, adjudecându-și primul set cu 6-3.

Ambele jucătoare au ezitat la serviciu în debutul actului secund. Kerber a avut un break avans până la 5-4, când Irina a reușit să revină în joc. Jucătoarea din Germania s-a mobilizat însă și a câștigat următoarele două game-uri, în ciuda unei opoziții puternice a Irinei.

Pe val, Kerber a început decisivul cu un break și părea că echilibrul s-a rupt definitiv. Begu a revenit în joc și a blocat-o pe Kerber când adversara ei servea pentru meci la 5-4. La fel ca în setul secund însă, Kerber a câștigat următoarele două game-uri și a obținut calificarea în turul 3.

În faza următoare, Kerber o va întâlni pe Maria Sakkari, numărul 42 mondial.

14.840 €și 60 de puncte WTA a obținut Irina Begu pentru prezența în turul 2 la Roma

Vezi și: VIDEO Simona Halep face un meci PERFECT și se răzbună pe Naomi Osaka! A câștigat 12 game-uri consecutive și așteaptă adversara din optimi

VIDEO Simona Halep, punct GENIAL la Roma » Lovitura marcă înregistrată a ridicat în picioare toată audiența

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.