Liga 1

Oficialii dinamoviști reacționează vehement după incidentele de la meciul cu Juventus: "Am vorbit toată noaptea cu liderii galeriei. Ne dezicem de ei!" » VIDEO cu momentul acuzat de cameraman

FOTO: Raed Krishan

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 16 May 2018

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo, a avut o reacție vehementă la adresa fanilor dinamoviști care au stricat momentul de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu. 

"A fost un moment de reculegere și a fost gestionat greșit de către crainicul stadionului și de arbitru. Ne dezicem de comportamentul necivilizat al unei părți din galerie, dar nu de suporterii lui Dinamo.

După meci a vorbit cu doi monitori de la Jandarmerie, cu observatorul meciului și cu reprezentatul deținătorului de drepturi TV. Nimeni nu a avut nimic de reclamat", a declarat Bălănescu pentru GSP.ro.

Vezi și: ȘOCANT! Comportament violent al fanilor lui Dinamo » Au agresat un cameraman în timpul meciului cu Juventus: "Acești golani arată mizeria de care sunt în stare" » Reacția clubului

VIDEO Reacție SCANDALOASĂ a dinamoviștilor la momentul de reculegere pentru Cristian Țopescu: "Societatea mai produce și rebuturi"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.