Tenis

WTA ROMA, TURUL 2 // FOTO Simona Halep, entuziasmată după victoria cu Naomi Osaka : "Este terenul meu favorit! Mă bucur că am reușit să mulțumesc fanii din tribune"

+9 Foto
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 mai 2018

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) e încântată de modul în care a evoluat în victoria contra lui Naomi Osaka (20 de ani, 21 WTA), scor 6-1, 6-0. 

"Mă simt excelent pe Pietrangeli. Este terenul meu favorit. Ador să joc la Roma. A fost un public numeros din România, unul cald. M-au aplaudat și m-au susținut pe toată durata partidei. Mă bucur mult că am reușit să îi mulțumesc. A fost un meci foarte, foarte bun. Am salvat multe mingi de break. Nu am cedat niciun punct. Aici am făcut diferența. A fost diferită suprafața față de meciul trecut, când am pierdut la Indian Wells.

Am rămas concentrată. Știu cum să joc împotriva ei, am mai învins-o. Ne-am și antrenat împreună la Madrid, dar nu e același lucru. La antrenamente nu jucăm la fel. Mă antrenez cu majoritatea jucătoarelor. Deja ne cunoaștem foarte bine una cu cealaltă.

Nu am avut timp să vizitez orașul, e obositor. Momentan prefer să îmi păstrez energia pentru antrenamente", a declarat Halep la TV Digi Sport.

Vezi și: VIDEO Simona Halep, punct GENIAL la Roma » Lovitura marcă înregistrată a ridicat în picioare toată audiența

 VIDEO Simona Halep face un meci PERFECT și se răzbună pe Naomi Osaka! A câștigat 12 game-uri consecutive și așteaptă adversara din optimi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.