Campionate

După cinci luni la terapie intensivă, fiul lui David Silva ieșit din spital: "În sfârșit, mergem acasă"

Articol de Theodor Jumătate  —  Thursday, 17 May 2018

Născut în decembrie, micul Mateo s-a zbătut mult timp între viață și moarte, perioadă în care David Silva a făcut mereu naveta între Manchester și Spania.

În decembrie, David Silva a început să lipsească de la City și nimeni din afara clubului nu știa de ce. Juca un meci, apoi dispărea. El, liderul echipei. S-a aflat că are o "gravă problemă personală". Pe 3 ianuarie, a vorbit despre drama lui: "Fiul meu Mateo s-a născut prematur și e la terapie intensivă. Luptă în fiecare zi să trăiască".

"Familia e cea mai importantă"

De fiecare dată când dispărea, era plecat în Spania. La spital. Guardiola l-a eliberat de orice presiune: "Poate să se întoarcă oricând acasă. Familia e cea mai importantă".

Cinci luni, David Silva a suferit cumplit lângă copilul său. Dar, când a jucat, a ajutat-o pe City să câștige și să devină campioană. Luni, mijlocașul în vârstă de 32 de ani, nu a fost la sărbătoarea titlului.

"Au fost cinci luni foarte lungi"

Marți, pentru prima oară în acest an, David a zâmbit. A ieșit din spital cu băiețelul. "După cinci luni foarte lungi, mergem în sfârșit acasă", a spus el ușurat. "Vom fi etern recunoscători acestei incredibile echipe ce a avut grijă de Mateo. Mulțumim".

8meciuri de Premier League a ratat David Silva din decembrie pentru a-i fi alături lui Mateo la spital

10 goluri și 14 assisturi a reușit în total mijlocașul spaniol la Man. City în 40 de meciuri în acest sezo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.