Liga 1

Mircea Lucescu se implică în cazul "Ianis Hagi la națională": "Poate nu are forța necesară să joace la o echipă importantă, dar..."

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 mai 2018

Mircea Lucescu (72 de ani), în prezent selecționer al naționalei Turciei, a vorbit despre nemulțumirile lui Gheorghe Hagi cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi la echipa națională. 

"Sunt antrenori și antrenori. Unii au curajul să promoveze jucători tineri, alții își dau seama că insistând cu tineri pot să piardă.

Din punct de vedere al supărării lui Hagi, corect era să discute în privat cu Cosmin cu argumente pro și contra. L-am văzut doar o dată jucând pe Ianis, nu știu cum a a evoluat, dar am văzut că a înscris niște goluri. Poate nu are forța necesară să joace la o echipă importantă, dar trebuie să crească pe lângă echipa națională.

Mie nu mi-a reproșat nimeni că n-am selecționat anumiți jucători la naționala Turciei", a spus Mircea Lucescu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Contra, dezamăgit de Hagi: "Așteptam scuzele! A jignit mulți oameni" » Ce l-a deranjat cel mai mult pe selecționer

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.