Stranieri

Kayseri mai rămâne fără un român! Transfer de Champions League pentru Silviu Lung: ce echipă îl dorește

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 May 2018

După doar un sezon la Kayserispor, Silviu Lung jr. ar putea prinde transferul carierei. Goalkeeper-ul de 28 de ani ar fi primit o ofertă de ultim moment de la o forță din campionatul Belgiei. 

Potrivit TV Digi Sport, românul de la Kayserispor ar fi dorit la FC Bruges, echipa care e deja campioană în Belgia, cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. 

În cazul în care transferul se va concretiza, Lung jr. ar deveni coleg cu un alt român, mijlocașul Dorin Rotariu, împrumutat în prezent de FC Bruges la Mouscron. 

Silviu Lung jr. s-ar lupta pentru un loc de titular cu americanul Ethan Horvath (22 de ani), rusul Vladimir Gabulov, dar și cu olandezul Kenneth Vermeer (32 de ani), în prezent accidentat.

De-a lungul carierei, Silviu Lung jr. a evoluat doar pentru trei echipe: Universitatea Craiova, Astra Giurgiu și Kayserispor. Fiul lui Silviu Lung, fostul mare portar al "Craiovei Maxima", a prins și trei meciuri în poarta primei reprezentative. 

La începtul acestui an, Silviu Lung jr. a acordat un interviu de excepție Gazetei, în care a dezvăluit poveşti din prezentul şi din trecutul său, ce sentimente îl bucură şi cum îl erodează social media.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.