Liga 1

Hagi nu glumește! Strategia Viitorului pentru duelul decisiv cu CFR Cluj: "Nu avem altă alternativă" » Detalii de ultimă oră despre absenții din lot

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Ionuţ Coman  —  vineri, 18 mai 2018

Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă ultimul meci al echipei sale din acest play-off, duelul cu CFR Cluj, de duminică.

  • CFR Cluj - Viitorul, meci din ultima etapă a play-off-ului, se va juca duminică, de la ora 20:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

"Va fi un meci frumos, european, va fi presiune, iar noi nu avem altă alternativă decât să luăm cele 3 puncte care ne asigură obiectivul nostru, locul 3. Depindem doar de noi. Publicul va vedea cu siguranță un meci deschis.

Dan Petrescu e un antrenor cu mare experiență, am și eu experiența mea pe la copii și juniori. Unul dintre noi va fi supărat la sfârșit, dar așa e în sport. Este o întrecere, iar noi, cei care am jucat fotbal, înțelegem mai bine acest lucru. Sper ca la final noi să fim cei fericiți. Este un moment decisiv și pentru noi, și pentru CFR", a punctat Hagi, la conferința de presă de azi.

Hagi nu se va putea baza pe Bogdan Țîru, nerefăcut după ultima accidentare, și nici pe Carlo Casap, care suferă în continuare după o contractură musculară. În plus, Denis Drăguș a fost trimis la juniori pentru meciul retur cu CFR Cluj din semifinala Ligii Elitelor U19, iar o decizie finală în cazul lui Tudor Băluță urmând să fie luată sâmbătă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.