Liga 1

3 absențe și o revenire pentru Dinamo + Florin Bratu îi face vânt lui Gabi Torje: "Își va găsi echipă din vară"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 May 2018

Florin Bratu a susținut o conferință de presă înaintea partidei cu Concordia Chiajna de mâine, de la 21:45, și a anunțat că are trei absențe importante, însă spune că pe teren va reveni Robert Moldoveanu.

"Chiajna e o surpriză. Pare că de la venirea lui Ionuț Badea echipa, din punct de vedere defensiv, stă mult mai bine. Ne va aștepta un meci foarte dificil, dar suntem pregătiți pentru a-i înfrunta. Robert Moldoveanu va face parte din lot, după micile probleme avute. Liviu Gheorghe, Ion Gheorghe și Ricardo Grigore au ceva probleme", a declarat Bratu.

"Există competiție la Dinamo și concurență loială. Eu știu în mare ce se va întâmpla în vară. Eu îmi doresc o întărire a lotului. O să vedeți surprize plăcute în următoarele săptămâni în ceea ce privește transferurile" Florin Bratu, antrenor Dinamo

Bratu a vorbit și despre situația lui Gabi Torje, care în mandatul "Mitralierei" la Dinamo n-a prea jucat și a fost mai mult accidentat: "Nu sunt dezamăgit de Torje. El a făcut lucruri extraordinare în trecut pentru Dinamo. Din păcate pentru el, venind aici pentru a duce echipa în play-off nu s-a reușit acest lucru. Eu am venit cu o altă strategie de a întineri lotul, el apoi s-a accidentat. La vârsta pe care o are mai are mult de arătat în fotbal.

Cred că-și poate găsi din vară echipă. Un jucător cu 60 de meciuri la echipa națională, care nu are probleme majore de sănătate, cred că are capacitatea de a se motiva și de a-și găsi un angajament bun. Mai are probleme la aductori acum. Dacă a refuzat oferta de la Dinamo e liber să facă ce dorește".

  • Concordia Chiajna - Dinamo se va juca mâine, de la ora 21:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.