Liga 1

EXCLUSIV Decizie importantă în lupta la titlu: "Schimbare în meciul lui CFR Cluj!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 May 2018

Deși cei de la Comisia Centrală stabiliseră inițial ca Istvan Kovacs să fie delegat la meciul din Gruia dintre CFR Cluj și Viitorul, situația s-a schimbat în această seară. (DETALII AICI)

Surse din cadrul CCA au dezvăluit pentru Gazetă că Alexandru Tudor a primit meciul de duminică seară, care poate aduce CFR-ului al 4-lea titlu de campioană din istorie.

Centralul din București a condus 15 meciuri în actualul sezon competițional, 371 în total. Nu a acordat niciun cartonaș roșu în 2017-2018, dar a arătat de trei ori punctul cu var.

În actualul sezon a arbitrat de două ori CFR, o victorie și o înfrângere. Clujenii au câștigat 2-0 cu Astra în etapa 25 și au pierdut în meciul "nebun" cu ACS Poli, 4-3. În total, Tudor a avut 37 de meciuri arbitrate pentru CFR Cluj: 13 victorii - 9 remize - 15 înfrângeri.

De partea cealaltă, Tudor a mai fost delegat la un singur meci al Viitorului în actualul sezon, victoria 2-0 de la Iași. În total a primit 11 meciuri ale campioanei: 5 victorii - 1 remiză - 5 înfrângeri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.