Tenis

Simona Halep refuzată la un turneu care va începe săptămâna viitoare: "Ne vedem în 2019, Simona"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 mai 2018

Simona se află zilele acestea la turneul de la Roma, unde va juca semifinala cu Maria Sharapova, însă până la Roland Garros, românca voia să mai concureze într-o altă competiție.

Liderul mondial ar fi vrut să participe la turneul de la Strasbourg, care se va disputa săptămâna viitoare, însă a fost refuzată de organizatori. Motivul? Simona ar fi cerut un wildcard, însă a făcut solicitarea prea târziu și organizatorii nu i-au mai putut acorda accesul pe tabloul principal.

"Trebuie să anunţăm că două jucătoare din Top 10 şi-au exprimat dorinţa de a juca la turneul nostru în 2018! Simona Halep (1 WTA) şi Sloane Stephens (10 WTA) au solicitat wild carduri.

Dar, din păcate, biletele gratuite nu au putut fi acordate, fiindcă cererile au venit prea târziu. Ne vedem în 2019, Simona şi Sloane", a fost comunicatul competiției franceze.

Astfel, Simona va avea pauză până pe 28 mai când va începe Marele Șlem de la Roland Garros. Jucătoarea noastră va juca în această seară, de la ora 18:00, semifinala de la Roma cu Maria Sharapova. Meciul va fi în direct la TV Digi Sport și liveTEXT+VIDEO pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.