Tenis

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA // Declarații la superlativ ale rusoaicei Maria Sharapova despre Simona Halep: "Asta spune totul"

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 mai 2018

Maria Sharapova (40 WTA) a analizat în cadrul unei conferințe de presă duelul cu Simona Halep (1 WTA), din semifinalele turneului Premier 5 de la Roma.

Rusoaica a vorbit în termeni laudativi despre actualul lider din clasamentul WTA. 

  • Simona Halep - Maria Sharapova, cea de-a doua semifinală de la Roma, va începe azi, în jurul orei 18:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

"E un meci greu cu Simona Halep, indiferent de faza turneului în care o întâlneşti. Cred că a fost una din cele mai constante jucătoare competitive, cu rezultate excelente în ultimii ani. Este numărul 1 în lume acum şi asta spune totul despre ce fel de jucătoare e şi a fost în ultimul timp.

Pentru mine este o provocare acest meci într-o fază finală, mai ales că am avut deja patru meciuri foarte lungi. A jucat ceva mai puţin. Realizez că aceste momente sunt speciale şi că sunt mai aproape de finalul carierei decât de începutul ei. Apreciez acest capitol. Nu ştiu cum se va termina, dar sper că în termenii mei!".

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.