Tenis

VIDEO + FOTO Regele zgurii nu se dezminte » Rafa Nadal nu i-a dat nicio șansă lui Novak Djokovic și e în finala turneului de la Roma! Schimbul uluitor reușit de cei doi campioni

+8 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 19 mai 2018

Rafa Nadal, 31 de ani, locul 2 ATP, s-a calificat în finala turneului de la Roma, după ce l-a învins în două seturi de Novak Djokovic, 30 de ani, locul 18 ATP, scor 7-6 (4), 6-3.

  • În finala de duminică, ora 17, Nadal va juca împotriva lui Alexander Zverev (locul 3, 21 de ani), care a trecut de Marin Cilic în două seturi, 6-7, 5-7.

Al 51-lea meci dintre cei doi mari rivali a fost unul extrem de disputat, cu multe lovituri la limită și puncte spectaculoase. Spaniolul Nadal a început mai bine meciul și a condus cu 4-2, dar la 5-3, când a servit pentru câștigarea setului, și-a pierdut serviciul. Setul a ajuns în tie-break, acolo unde Rafa a forțat și a cedat doar patru puncte.

În setul doi, Nadal a făcut rapid un singur break, la 1-1, și s-a menținut în avans. La 5-3, Rafa a mai câștigat o dată pe serviciul lui Nole și s-a calificat astfel în finala turneului de la Roma, pe care l-a câștigat de 7 ori până acum.

25 de victoriiare acum Nadal în fața lui Djokovic. Sârbul are 26.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.