Tenis

SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA // Maria Sharapova, după înfrângerea cu Simona Halep: "Așa e mereu când joc cu ea" » Ce scuză a găsit rusoaica

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 19 May 2018

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a trecut dramatic de rusoaica Maria Sharapova, 31 de ani, locul 40 WTA, scor 4-6, 6-1, 6-4, în semifinala turneului de la Roma (Detalii aici).

  • Simona Halep va juca în finala turneului de la Roma cu Elina Svitolina, în reeditarea finalei de anul trecut, pierdută de jucătoarea noastră.
  • Meciul va avea loc duminică, de la ora 14:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2.

După meci, la conferința de presă, rusoaica Maria Sharapova a vorbit despre duelul cu Simona Halep și despre cauzele înfrângerii.

"Am simțit că în primul set am lovit mingea bine, dar nu mi-a mers serviciul. Nu am avut viteză și ritm la serviciu. În plus, pe final de meci mi-am pierdut acuratețea la retur. S-a văzut diferența de ore petrecute pe teren. Și-a spus cuvântul.

Am luptat bine. Mereu când joc contra Simonei e un meci în care contează pregătirea fizică. Deși am stat mai mult pe teren, am făcut față cu bine. Plec de aici cu multe lucruri bune", a declarat Maria Sharapova la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.