Liga 1

AZI SE DECIDE CAMPIOANA // Anunț surprinzător înainte de CFR Cluj - Viitorul: "Dan Petrescu va pleca"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 mai 2018

CFR Cluj poate câștiga azi al patrulea titlu de campioană. Dacă se impune în meciul cu Viitorul, de la 20:45, va avea locul 1 asigurat, indiferent de ce face FCSB cu Astra.

Gabi Mureșan, fost jucător în Gruia, a vorbit despre antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, și a declarat că acesta va pleca la finalul sezonului.

"Părerea mea este ca Dan Petrescu va pleca dacă va lua campionatul. În sezonul următor presiunea va fi mult mai mare. Va fi Champions League și va trebui să lupte pentru păstrarea titlului. Trebuie să faci performanță și va fi foarte greu.

Nu mai țin legătura cu cei de acolo pentru că s-a schimbat totul la CFR. Doar cu domnul Mureşan am mai vorbit, dar prin vara trecută. Nu am mai fost la meciuri la Cluj pentru nu m-a mai atras. Nu am nimic cu cei de acolo, dar dacă s-a schimbat totul. Am văzut puține meciuri de-ale lor. Dan Petrescu este mai pragmatic, vrea să câștige. Eu sunt de acord cu el. Nu poți face și spectacol și să ai și rezultate bune", a declarat Gabi Mureșan la TV Digi Sport.

  • CFR Cluj - Viitorul se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 2, TV Telekom 1 și LookTV.
  • FCSB - Astra  se joacă duminică, ora 20:45. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport 1, TV Telekom 2 și LookTV.

Citește și: Cele mai lungi 90 de minute » 8 motive pentru care și CFR, și FCSB merită să ia campionatul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.