Liga 1

Aroganță la adresa lui Talpan pe Arena Națională » Numele "Steaua" a apărut din nou înaintea meciului FCSB-Astra

Articol de Vlad Nedelea  —  Sunday, 20 May 2018

FCSB a pierdut definitiv dreptul de a se numi "Steaua București" în favoarea Clubului Sportiv al Armatei, însă crainicul echipei conduse de Gigi Becali a făcut un mic șiretlic prin care a numit formația lui Dică "Steaua". 

Totul s-a întâmplat în această seară, înaintea partidei dintre FCSB și Astra. Crainicul a ținut un speech mai lung în care n-a pronunțat numele "Steaua", însă i-a făcut pe suporteri să îl pronunțe după ce el a transmis mesajul. "Chiar dacă numele de Steaua nu mai poate fi trecut pe însemnele acestui club, toată lumea știe că FCSB este...", iar suporterii răspundeau: "Steaua". Acest lucru s-a întâmplat de 4 ori.

Aroganță la adresa lui Talpan

Crainicul a avut un mesaj subtil și pentru juristul CSA, Florin Talpan: "Chiar dacă mulți din spate se bucură la anumite insuccese ale noastre, noi vom continua tradiția și istoria acestui club minunat".

Reacția crainicului vine după ce săptămâna trecută Florin Talpan a avut o reacție incredibilă în timpul unui interviu. Militarul oferea interviul chiar în timpul meciului dintre Poli Iași și FCSB, scor 1-0, iar în momentul în care Andrei Cristea a marcat s-a bucurat spunând: "Bucurie mare! Nu știu ce minut este. Doamne, ce bucurie! Bucurie fantastică! Este minutul 89. Andrei Cristea a dat golul, foarte bine. Mă bucur". (Mai multe detalii AICI!)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.