Liga 1

CFR CLUJ CAMPIOANĂ // Reacție haioasă după ce FCSB a pierdut un nou titlu: "Becali e ca o vacă"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 20 May 2018

CFR Cluj este noua campioană a României. "Feroviarii" s-au impus la limită, 1-0 cu Viitorul, și au cucerit al patrulea titlu din istorie. FCSB a învins-o pe Astra, tot 1-0, însă rezultatul nu i-a ajutat cu nimic pe roș-albaștri.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat succesul celor de la CFR Cluj. 

"Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, plus că la Cluj s-au investit foarte mulți bani. Viitorul a jucat bine doar 10 minute, dar CFR a tocat-o după aceea. Dan Petrescu e un antrenor bun tocmai pentru că joacă mereu la rezultat. La Cluj remarc condiția lor fizică, aleargă din primul și până în ultimul minut. 

Dacă e deștept, Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj. Cred că Dică rămâne la Steaua, Becali a spus că îl oprește, dar Becali își schimbă deciziile și peste noapte. Lui Becali n-ai ce să-i reproșezi, dar e ca vaca pe care o mulgi, dar dă cu piciorul peste lapte.

Nu mă aștept să înceapă hegemonia CFR-ului, eu o văd favorită pe Steaua în sezonul viitor, dar se pot întâmpla multe. Dacă aduc jucători buni și rămâne Dan Petrescu, CFR poate face o figură frumoasă în Europa", a declarat Dragomir, la Pro X. 

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.