Liga 1

"Palma" dată de ardeleni celor de la FCSB: "La noi tot ce a fost în vestiar a rămas acolo"

Foto: Eduard Apostol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 mai 2018

Cristi Manea s-a declarat extrem de fericit după titlul câștigat cu CFR Cluj și a oferit o declarație cu trimitere la adversara FCSB.

"Mi s-a îndeplinit un vis să câștig campionatul. Sunt cel mai fericit om. Acum nu-mi dau seama ce mi se întâmplă, mă simt foarte bine. Toată munca s-a văzut acum. În această seară vom petrece. A fost un sezon foarte greu, dar am demonstrat că am fost o familie. Tot ce a fost în vestiar a rămas în vestiar și Mister a știut să ne motiveze mereu", a declarat Cristi Manea.

George Țucudean, golgeterul campionatului la egalitate cu Gnohere, ambii cu câte 15 goluri, a declarat: "Mă bucur foarte mult că am câștigat titlul. Port noroc echipelor care mă iau. Habar n-am dacă am ieșit golgeter. Sunt foarte fericit că am câștigat campionatul. Nici nu știu ce s-a întâmplat în cealaltă parte (n.r. la meciul FCSB-Astra). Noi am depins doar de noi. A fost o decizie foarte bună că am venit la CFR".

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Citește și: Gigi Becali și-a vărsat amarul după ce a pierdut încă un titlu: decizia luată în cazul lui Dică + atacantul pe care-l vrea în locul lui Alibec: "E cleptoman, dar își face crucea bine"

Citește și: Traseu horrror pentru CFR în preliminariile Ligii, doar FCSB e cap de serie în play-off! Cine ne reprezintă în Europa, programul și posibilii adversari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.