Liga 1

EXCLUSIV Momentul neștiut! Ce s-a întâmplat înaintea meciului dintre CFR Cluj și Viitorul » Dan Petrescu: "Am fost emoționat și am plâns"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  Monday, 21 May 2018

CFR Cluj a câștigat meciul cu Viitorul din ultima etapă a sezonului, scor 1-0, și a devenit pentru a 4-a oară campioana României.

GSP.ro a aflat însă ce s-a întâmplat înaintea meciului în vestiarul ardelenilor. Oficialii celor de la CFR Cluj au pregătit un clip motivațional, iar Dan Petrescu a fost cel care a pornit filmul în vestiar în fața jucătorilor.

Atât antrenorul, cât și jucătorii au văzut pentru prima dată respectivul clip. Ce conținea el? În clip se regăseau mai multe mesaje video din partea prietenilor și membrilor familiilor jucătorilor care le transmiteau fotbaliștilor că trebuie să câștige acest titlu.

Dan Petrescu s-a declarat extrem de emoționat și a recunoscut că a plâns după imaginile vizionate. La fel și George Țucudean: "A fost ceva ce mi-a bucurat sufletul".

CLASAMENT FINAL PLAY-OFF!

Citește și: Gigi Becali și-a vărsat amarul după ce a pierdut încă un titlu: decizia luată în cazul lui Dică + atacantul pe care-l vrea în locul lui Alibec: "E cleptoman, dar își face crucea bine"

Citește și: Traseu horrror pentru CFR în preliminariile Ligii, doar FCSB e cap de serie în play-off! Cine ne reprezintă în Europa, programul și posibilii adversari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.