Liga 1

Ispita

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii vor să strice amiciţia dintre Miranda şi Galliquio, speriaţi că peruanul l-ar putea strica pe argentinian

Osvaldo Miranda şi John Galliquio. Amîndoi vorbitori de limbă spaniolă, argentinianul şi spaniolul stau la acelaşi hotel, "Phoenicia". Petrec mare parte din timpul liber împreună şi pe considerentul că, momentan, sînt singuri în Bucureşti şi nu au legat prietenii cu ceilalţi colegi. Dar acţionarii vor cu orice preţ să spargă această relaţie amicală! Şefii sînt de părere că peruanul de 28 de ani, sosit din luna septembrie în Bucureşti, ar putea avea o influenţă negativă asupra atacantului de 23 de ani, proaspăt sosit în România.


"Trebuie să-i despărţim, cumva! De aceea îi vom lua lui Galliquio un apartament sau o cameră la un alt hotel, să nu mai stea atît de aproape de Miranda. Asta dacă nu cumva ne pune Dumnezeu mîna în cap şi acceptă Galliquio să plece de tot! Oricum, n-o să riscăm să-l strice pe argentinian", au comentat şefii, care au programat şi o discuţie cu ambii jucători în acest sens.

Îi fac vînt peruanului
De ce este privit Galliquio ca "oaia neagră" a echipei? Peruanul şi-a căpătat o etichetă de petrecăreţ, iar oficialii au probe că stă pînă spre orele dimineţii prin baruri, fiind un fan înrăit al whisky-ului. În plus, are un contract-beton, cu un salariu lunar de 15.700 de euro. În aceste condiţii, peruanului i se caută cu disperare o echipă care să fie dispusă să-i suporte contractul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.