Liga 1

Ținutul Secuiesc și-a făcut echipă națională! Un fost jucător al Rapidului e selecționer și a chemat jucători din Liga 1

Istvan Fulop, în alb-roșu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 mai 2018

Confederația Independentă de Fotbal organizează la Londra, între 31 mai și 9 iunie, Campionatul Mondial al Minorităților.

La acest turneu final va participa și naționala Ținutului Secuiesc, la care au fost convocați mai mulți jucători din Liga 1.

Selecționerul Ținutului Secuiesc este Robert Ilyeș, care este și jucător, iar printre cei chemați la lot se numără Istvan Fulop (Sepsi) și Lorand Fulop (FC Botoșani). Pentru această națională a fost convocat și Csaba Csizmadia, jucător cu prezențe în naționala Ungariei, născut la Târgu Mureș.

Mai mult, chiar și Gică Hagi trimite un fotbalist, pe Szabolcs Kilyén, iar din Liga 1 mai este și Bela Fejer, actual portar la Sespi, acesta fiind convocat la Karpatalya.

Echipele participante la acest turneu final sunt Tamil Eelam, Tuvalu, Armenia de Vest, Coreeni Uniți din Japonia, Tibet, Ținutul Secuiesc, Panjab, Padania, Cipru de Nord, Karpatalya, Ellan Vannin, Cascadia, Barawa, Kabylia, Matabeleland și Abkhazia.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.