Liga 1

FOTO EXCLUSIV Asociația PCH, acuzată de uz de fals de ONG-ul care vrea să preia Dinamo de la Negoiță: "E lipsit de orice noimă ce au făcut"

+2 Foto
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 mai 2018

Cele două asociații care vor să preia puterea la Dinamo continuă să se dueleze de la distanță. Actorul Răzvan Oprea, unul dintre inițiatorii Asociației "Dinamoviști pentru Dinamo", aduce lămuriri cu privire la conflictul cu asociația rivală.

  • ONG-ul lui Oprea, susținut și de Cornel Dinu, a fost blocat de ultrașii PCH, care au înregistrat eronat același nume la Ministerul Justiției, pentru a bloca mișcarea asociației ce vrea să cumpere acțiuni de la Negoiță.

"Actul prezentat de ei pentru a ne bloca asociația este unul fals, nu e valabil. Am și documente care arată asta. Ei au făcut uz de fals. Apoi, ca să nu se judece și să obțină o nouă amânare, au cerut ajutor judecătoresc pentru a nu plăti acea taxă de 100 de lei. În data de 30 mai, judecătorul îi va scoate, în sfârșit, din dosar. Aș vrea ca lumea să cunoască adevărul.

Forța proiectului nostru nu stă în numele lui, dar nu vrem să dăm satisfacții unora care cred că au obținut vreo victorie furând startul. Proiectele noastre nu seamănă deloc, ceea ce au lansat dumnealor astăzi nu are niciun conținut, e lipsit de orice noimă. Noi vrem un proiect socios, ei vor să facă o ajutorare: să ia banii și să-i dea unui patron, care oricum nu e în stare să-i investească. Ei n-au niciun statut, e doar o diversiune ce fac ei", a declarat Răzvan Oprea, pentru GSP.ro. 

Primul document atestă că rezervarea făcută de Răzvan Oprea este cea viabilă:

Al doilea document reprezintă revocarea persoanei care a încercat să înregistreze o ascociație cu același nume:

Vezi și: Fanii lui Dinamo și-au ales conducătorul! Pe cine trimite PCH în conducerea lui Dinamo + primele declarații

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.