Tenis

WTA NURNBERG // Vești proaste înainte de Roland Garros » Irina Begu a abandonat astăzi

Irina Begu FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 mai 2018

Irina Begu (27 de ani, 41 WTA) a abandonat în primul tur al turneului WTA de la Nurnberg, la scorul de 4-6, 3-3, în fața suedezei Johanna Larsson (29 de ani, 97 WTA). 

Begu, a 5-a favorită a turneului, nu a vrut să riște nimic în perspectiva Marelui Șlem francez și s-a retras după 37 de minute din setul secund. Primul act a fost unul echilibrat. Condusă cu două break-uri, Irina a revenit spectaculos, salvând și 3 mingi de set la scorul de 5-4 pentru suedeză. Nu a fost suficient. Larsson a câștigat setul cu 6-4, după 44 de minute.

Până la apariția problemelor medicale, actul secund a fost la discreția Irinei, care s-a desprins rapid la 3-0. Măcinată de accidentare, a cedat 3 game-uri consecutive înainte de a renunța definitiv. 

100 
este cota Irinei Begu la câștigarea Roland Garros, fiind a doua cotată în clasamentelor jucătoarelor din România, după Simona Halep

Johanna Larsson o va înfrunta în turul următor pe Christina McHale. 

Pe tabloul principal de la Nurnberg se mai află și Sorana Cîrstea. Românca o va înfrunta mâine pe favorita gazdelor, beneficiară a unui wild card, Andrea Petkovic. 

250.000 de dolari
este fondul total de premiere al turneului de la Nurnberg

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.