Liga 1

Șumudică a anunțat în emisiunea lui Ioanițoaia unde vrea să antreneze: "Cu Gigi se poate lucra"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 21 May 2018

Marius Șumudică a fost prezent în această seară în emisiunea Tribuna Zero de la Europa FM, unde a anunțat ce planuri are pentru viitorul apropiat. Invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia ia în calcul și o revenire în România, însă doar la o echipă de top. 

Șumudică anunță că prioritate pentru el are campionatul Turciei, dar spune că ar fi disponibil și pentu FCSB sau CFR Cluj.  

"Nu o să uit niciodată de unde am plecat. Fotbalul românesc mi-a dat totul. Aici m-am călit. Sunt apreciat și în Turcia. Am ceva contacte să mă întorc acolo, e prioritar.

În România m-aș întoarce doar unde se dorește performanță. Nu mai pot să o iau de jos și să mă bat la retrogradare.

Nu se pune problema în momentul de față să merg la FCSB, s-a anunțat că Dică va continua, nu? Referitor la întrebarea dacă pot lucra cu Gigi Becali eu spun următoarele: Gigi Becali e un tip simpatic, care a cheltuit bani și cred că trebuie să-l faci să înțeleagă că are antrenor. Se poate lucra cu Gigi Becali, există o cale de mijloc", a zis Marius Șumudică la Europa FM. 

...despre CFR: "CFR e o echipă atractivă. Orice antrenor român și-ar dori să fie acolo. Îl felicit pe Dan Petrescu și chiar sunt de acord cu el când spune că uneori trebuie să sacrifici spectacolul"

...despre Alibec și Budescu: "Ieri, dacă nu juca Budescu, FCSB nu o bătea nici pe Astra. E treaba fiecărui antrenor cum îi antrenează și cum gestionează relația cu ei. Mai departe eu nu știu ce s-a întâmplat la FCSB".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.