Liga 1

Prima reacție a lui Omrani despre transferul la FCSB! Jucătorul a recunoscut: "Gigi Becali e o persoană bună"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 mai 2018

Billel Omrani este fotbalistul dorit insistent de Gigi Becali la FCSB în această vară. Fotbalistul a vorbit în premieră despre un transfer la formația roș-albastră. 

"Ştiam că mă veţi întreba acest lucru. Pentru moment, da, bineînţeles că mă voi întoarce pe 12 iunie, cu toată lumea. Vom vedea ce se va întâmpla.

Nu vreau să vorbesc despre acest lucru, despre FCSB şi CFR. Deocamdată merit o vacanţă. Vreau doar să mă relaxez. Sunt foarte fericit că FCSB mă vrea.

Este un club foarte mare. Patronul clubului, Becali, este o persoană bună. Îmi place asta", a zis Omrani la TV Telekom Sport.

Atacantul francez a adunat 31 de meciuri în acest sezon la CFR Cluj în toate competițiile și a marcat 9 goluri. Vârful adus de la Marseille a oferit și 5 pase decisive. 

Citește și: 

Anunț-șoc al lui Gigi Becali în direct la TV! "Mă costa încă 200.000 de euro să iau titlul" » Meciul despre care ar fi vorba :O

Campania de achiziții în direct la TV! Gigi a spus tot: cine vine și care sunt cei 8 jucători care pleacă! Anunț bombă legat de jucătorul unei rivale

1.000.000 €este cota pe transfermarkt a lui Billel Omrani 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.