Campionate

CAMPIONATUL MONDIAL 2018 // Lovitură pentru Argentina » Un titular incontestabil s-a accidentat și va lipsi de la CM! Soția jucătorului a făcut scandal: "Sunt doar minciuni, minciuni, minciuni!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 mai 2018

Portarul Sergio Romero, 31 de ani, va absenta de la Campionatul Mondial din Rusia din cauza unei accidentări.

Portarul lui Manchester United, titular incontestabil în naționala Argentinei, a suferit o accidentare la genunchi și a fost scos din lotul echipei lui Jorge Sampaoli, având nevoie de operație.

Romero a fost om de bază la Mondialul din 2014, unde Argentina a fost finalistă, și în preliminariile pentru CM 2018. În acest sezon, Romero a bifat 10 prezențe pentru Manchester United.

Sampaoli a decis să-l convoace pe Nahuel Guzman, care joacă la Tigres, alături de Willy Caballero de la Chelsea și Franco Armani, portarul lui River.

sOȚIA A FĂCUT SCANDAL

Eliana Guercio, soția lui Sergio Romero, soția portarului, a publicat pe contul de Twitter mai multe mesaje dure. Aceasta spune că Romero este nedreptățit și că s-ar fi recuperat la timp pentru Campionatul Mondial.

"Leziunea s-a produs în meciul cu Spania. Genunchiul nu este rupt. Recuperarea durează două săptămâni, dar interesele particulare contează mai mult decât selecția. Sunt doar minciuni, minciuni, minciuni. Genunchiul nu e rupt. Este o nedreptate. Aș putea spune multe lucruri. Două săptămâni nu înseamnă o lună", a scris soția fotbalistului pe Twitter.

Lotul Argentinei:

Portari:  Nahuel Guzman, Willy Caballero, Franco Armani
Fundași: Gabriel Mercado, Nicolas Otamendi, Cristian Ansaldi, Federico Fazio, Nicolas Tagliafico, Marcos Rojo
Mijlocași: Javier Mascherano, Lucas Biglia, Ever Banega, Giovani Lo Celso, Angel Di Maria, Marcos Acuna, Manuel Lanzini, Maxi Meza, Eduardo Salvio
Atacanți: Leo Messi, Gonzalo Higuain, Sergio Aguero, Paulo Dybala, Cristian Pavon

Argetina este în grupa D, cu Croația, Nigeria și Islanda.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.