Liga Campionilor

Kroos simte pericolul înainte de finala cu Liverpool: ”Ne vor ataca 11 animale!”

Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Wednesday, 23 May 2018

Mijlocașul german Toni Kroos spune că 3 succese la rând ar însemna o nebunie, avertizând asupra atacului ”cormoranilor”. SFM-ul lui Klopp este mai prolific decât prima versiune 2014 a BBC-ului blanco.

Jucătorii lui Real știu deja la ce să se aștepte în finala de la Kiev, cu Liverpool. "Simt că vor juca agresiv. Ne vor ataca 11 animale înfometate de victorie", a avertizat Toni Kroos.

Mijlocașul german e pregătit însă de o nouă bătălie pentru trofeul Ligii: "E foarte special și tare greu să joci o finală, două este și mai dificil, iar trei succese la rând ar însemna o nebunie. Nu s-a mai întâmplat și nici nu se va repeta din nou, de aceea vom încerca. Rutina se schimbă puțin, însă noi ne vom concentra mai mult, iar sâmbătă vom intra supermotivați".

CR7, un gol la 72 de minute

Și Ronaldo simte pericolul, comparând tridentul ofensiv al lui Klopp cu cea mai bună versiune a BBC-ului, în 2014, când madrilenii au cucerit La Decima. SFM este cel mai prolific trio din istoria Ligii. 10 goluri Salah, 10 Firmino plus 9 Mané. Total 29 în acest sezon, unu peste câte au reușit Benzema, Bale și Ronaldo în 2014! Cei trei lunetiști ai "cormoranilor" înscriu în medie o dată la aproape 90 de minute. Dincolo, doar Cristiano e mai eficient, un gol la 72 de minute, în timp ce Benzema înscrie la 128 de minute și Bale la 266 de minute.

46
de goluri a marcat Liverpool în actuala ediție a Ligii, record. Până la finală, Real Madrid a reușit doar 30

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.