CM 2018

Adevăratul motiv al neconvocării lui Icardi ar putea fi legat de Messi + Paralelă incredibilă în România: de ce a ratat Craioveanu Mondialul din '94

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 mai 2018

Lumea fotbalului a trăit un șoc atunci când s-a aflat că Mauro Icardi, 25 de ani, vârful celor de la Inter Milano și nimeni altul decât golgeterul din Serie A, nu a fost selecționat la naționala Argentinei pentru Mondialul din Rusia.

Selecționerul a motivat că Icardi nu se potrivește cu stilul său de joc. În social media, lumea a început să găsească alte posibile motive pentru "block-ul" primit de Icardi din partea selecționerului Jorge Sampaoli. Astfel, s-a ajuns la vechea variantă, vehiculată încă din 2016.

Icardi și actuala soție, superba Wanda Nara, s-au cunoscut în perioada în care vârful lui Inter și Maxi Lopez, pe-atunci soțul Wandei, jucau împreună la Sampdoria. Wanda și-a înșelat bărbatul tocmai cu Icardi, faptă care a condus la un divorț controversat, în urma căruia Icardi i-a adoptat pe cei trei copii ai lui Lopez.

Legăturile controversate nu se opresc însă aici. Maxi Lopez este bun prieten cu liderul Leo Messi încă de pe vremea când juca la Barcelona, în sezonul 2005-06. Se pare că starul catalanilor ar fi fost deranjat în trecut de relația lui Icardi cu Wanda Nara, ceea ce l-ar fi determinat pe Messi să îi blocheze calea lui Icardi spre naționala "pumelor".

"Exemplul" Craioveanu

Triunghiul amoros din Argentina își are o paralelă și în România. La începutul anilor '90, Gică Popescu, unul dintre liderii Generației de Aur, s-ar fi iubit cu Oana Deselnicu, fiica fostului mare jucător al Craiovei, Petre Deselnicu.

Relația "Baciului" a fost însă perturbată de Gică Craioveanu, cel care între timp s-a și căsătorit cu Oana Deselnicu. Rezultatul? Craioveanu, deși era golgeter în Liga 1, a ratat Mondialul American din 1994.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.