Liga 1

Bratu anunță transferuri și a comentat situația lui Nemec: "E posibil orice"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 mai 2018

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a vorbit după victoria echipei sale în fața celor de la Voluntari, 2-0. A explicat de ce a introdus mai mulți tineri, a anunțat că în vară vor mai veni 4-5 jucători, dar n-a uitat nici de Adam Nemec. 

"A intervenit oboseala, am dat șansa celor tineri, am mare încredere în ei. Sunt campioni ai României anul trecut în finala cu Academia Hagi. M-au încântat în această seară. Trebuie curaj pentru a promova acești tineri, pentru a le da încredere. Rezultatele vor veni ușor.

Am fost adus când echipa era în play-out. Mă bucur că pot motiva acești jucători, să avem o dinamică bună. Din sezonul viitor trebuie să fim o echipă puternică, o echipă care să se poată lupta cu orice adversar.

Vor mai veni 4-5 jucători în vară, avem nevoie de un lot competitiv, să avem doi jucători pe post. Așa cred că putem crește în valoare și vor veni și rezultatele", a zis Bratu la Telekom Sport. 

...despre plecarea lui Nemec: "Adam Nemec e un jucător liber de la sfârșitul lunii viitoare. A refuzat prelungirea contractului cu Dinamo, poate face ce alegere vrea, să meargă la FCSB sau unde vrea. E posibil orice. Îi doresc succes oriunde s-ar duce". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.