Liga 1

Becali renunță la TOT! Budescu și Alibec, oferiți pe tavă la CFR: "Asta e suma! Vând oriunde, chiar și-n Africa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 May 2018

Gigi Becali a anunțat astăzi că este gata să renunțe la serviciile lui Constantin Budescu și Denis Alibec, pe care este dispus să-i vândă și la rivala CFR Cluj.

"Pentru Denis Alibec am 7 oferte. Sunt din Turcia, Rusia, Anglia, Franța și Ucraina. Să vedem ce va fi și unde va merge. Clubul care îmi dădea 7 milioane pe Alibec mă întreabă acum de îl dau pe 1,7 milioane de euro. Le-am zis că m-am certat cu el și nu-l mai vreau. Dar e superfotbalist. Am fost întrebat dacă-l dau la CFR Cluj. Am zis că normal, nu am nicio problemă. Îl dau oriunde, și-n Africa.

Și pe Budescu îl vând. De ce să plătească 3 milioane pe el, cât e clauza? Pe Budescu îl dau cu 2 milioane de euro. Și la CFR îl vând. Nu e rivalitate. Eu vreau bani din fotbal. Dacă eu nu mai vreau jucătorii, poate să-i cumpere oricine. Nu îmi pasă", a declarat Gigi Becali la Pro X.

  • Denis Alibec, 27 de ani, este cotat la 2,2 milioane de euro. Atacantul venit la FCSB în ianuarie 2017 a dat un gol în acest sezon, în 20 de meciuri
  • Mijlocașul Constantin Budescu, 29 de ani, este la FCSB din iulie 2017. Este cotat la 2,3 milioane de euro și a dat 9 goluri în Liga 1, în 27 de partide
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.