Tenis

VIDEO Mihaela Buzărnescu e în semifinale la Strasbourg » Ce trebuie să facă pentru a le depăși pe Sharapova, Mladenovic și Radwanska

Mihaela Buzărnescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 mai 2018

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 32 WTA) a învins-o pe Su-Wei Hsieh (32 de ani, 49 WTA), scor 6-0, 6-3 , și s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Strasbourg. 

Mihaela a făcut un prim set perfect. Ajutată de procentajul ridicat al primului serviciu, 75 la sută, românca a închis setul în doar 22 de minute.

Actul secund a fost mult mai echilbirat. Hsieh a reușit chiar să treacă la conducere, scor 2-1. A urmat încă o serie excelentă a numărului 32 WTA. Buzărnescu a câștigat
4 game-uri consecutive și a ajuns în ipostaza de a servi pentru partidă. A avut nevoie de un game în plus. Miki a fructificat a doua minge de meci avută, cu un forehand spectaculos în colțul terenului.

Mihaela Buzărnescu o va înfrunta în turul următor pe câștigătoarea partidei dintre Dominika Cibulkova și Samantha Stosur.

Dacă se impune la Strasbourg, Mihaela Buzărnescu le poate depăși pe Kristina Mladenovic, Maria Sharapova și Agnieszka Radwanska, putând ajunge pe cel mai bun loc din carieră, 28.

Vezi și: Schimbări majore la Roland Garros 2018 » Ce noutăți au pregătit organizatorii pentru al doilea Grand Slam al anului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.